GDPR

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 13 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ 2016/679 Ε.Ε.

Η κα Fiorella Rustici δεσμεύεται να προστατεύσει το ηλεκτρονικό απόρρητο των χρηστών αυτού του ιστότοπου ("www.fiorellarustici.com") και θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να διασφαλίσει ότι τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τα δικαιώματα και τις ελευθερίες τους. την προσωπική τους αξιοπρέπεια, ιδίως όσον αφορά το απόρρητο. Για το σκοπό αυτό, αυτή η Πολιτική Απορρήτου έχει διαμορφωθεί για να επιτρέπει στους χρήστες να κατανοούν την πολιτική απορρήτου και τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίζονται τα προσωπικά δεδομένα κατά τη χρήση του ιστότοπου. την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων με ρητό και ενημερωμένο τρόπο.
Γενικά, οι πληροφορίες και τα δεδομένα που παρέχονται στη Fiorella Rustici μέσω της Ιστοσελίδας ή σε κάθε περίπτωση που συλλέγονται μέσω της Ιστοσελίδας από τη Fiorella Rustici σε σχέση με τη χρήση των υπηρεσιών όπως ορίζονται καλύτερα παρακάτω θα υποβάλλονται σε επεξεργασία από τη Fiorella Rustici με νόμιμη, δίκαιη και διαφανής. Για το σκοπό αυτό και όπως περιγράφεται καλύτερα παρακάτω, η Fiorella Rustici υιοθετεί διεθνώς αναγνωρισμένες αρχές για την πειθαρχία της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, όπως νομιμότητα, δικαιοσύνη, διαφάνεια, περιορισμός σκοπού, περιορισμός αποθήκευσης, ελαχιστοποίηση δεδομένων, ποιότητα δεδομένων και εμπιστευτικότητα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η υπεύθυνη επεξεργασίας δεδομένων είναι η κυρία Rustici Fiorella με ολιστικό στούντιο στο Viale Coni Zugna nr. 5 / A 20144 Milan, CF RSTFLL55E70B509A και ΑΦΜ 08968410962
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ
Ο ιστότοπος wwwfiorellarustici.it ανήκει στη Fiorella Rustici, η οποία τον δημιούργησε για λόγους ενημέρωσης, επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και τον έκανε διαθέσιμο στους Χρήστες για προσωπικούς και μη εμπορικούς σκοπούς.
Τα λογότυπα που εμφανίζονται στις ιστοσελίδες της Ιστοσελίδας και όλα τα άλλα διακριτικά ονομαστικά, εικονιστικά και συνθήματα που σχετίζονται με αυτά αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία της κας Fiorella Rustici και οποιαδήποτε χρήση ή αναπαραγωγή τους για οποιονδήποτε σκοπό ή με οποιοδήποτε μέσο απαγορεύεται ρητά και αυστηρά και θα διωχθεί σύμφωνα με το νόμο.
Τα εμπορικά σήματα, τα λογότυπα, οι χαρακτήρες τρίτων που αναπαράγονται στην Ιστοσελίδα αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους, οι οποίοι έχουν εξουσιοδοτήσει τη χρήση τους: απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή.
Οι ιστοσελίδες που απαρτίζουν τον Ιστότοπο και το περιεχόμενό τους (συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά: κειμένων, εικόνων, γραφικών, ήχων) προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα ή περιλαμβάνουν υλικό του οποίου η χρήση έχει δεόντως εξουσιοδοτηθεί. επομένως απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αντιγραφή, δημοσίευση, μετάδοσή τους (ολικά ή εν μέρει) με οποιαδήποτε μορφή και τρόπο.
Καμία αναπαραγωγή του ιστότοπου ή τμημάτων του δεν μπορεί να πωληθεί ή να διανεμηθεί για εμπορικούς σκοπούς.
Η λήψη υλικού από τον Ιστότοπο είναι νόμιμη μόνο εάν επιτρέπεται ρητά με συγκεκριμένη ένδειξη εντός των ιστοσελίδων. αυτή η εξουσιοδότηση αφορά μόνο τη χρήση του ληφθέντος υλικού για προσωπικούς και μη εμπορικούς σκοπούς, ενώ οποιαδήποτε άλλη μορφή χρήσης απαγορεύεται αυστηρά. Τίποτα που υπάρχει στον Ιστότοπο δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως ρητή ή σιωπηρή άδεια προς όφελος τρίτων για τη χρήση κειμένων, εικόνων, γραφικών, ήχων και οποιουδήποτε άλλου στοιχείου που υπόκειται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που αναφέρεται στις προηγούμενες παραγράφους.
Οποιαδήποτε αποστολή υλικού στην Ιστοσελίδα από Χρήστες διέπεται από τους ειδικούς Κανονισμούς που καθορίζουν τις προϋποθέσεις για την αποστολή υλικού στις ενότητες που είναι αφιερωμένες σε αυτό και στους οποίους αναφέρεται ρητά. Συνιστάται να διαβάσετε προσεκτικά τους Κανονισμούς πριν την αποστολή.
Η Fiorella Rustici αρνείται επίσης οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκύψει στους Χρήστες και τις ιδιότητές τους ως αποτέλεσμα της πρόσβασης στον Ιστότοπο, της αδυναμίας πρόσβασης στον Ιστότοπο ή της λήψης υλικού από τον Ιστότοπο όπου επιτρέπεται, συμπεριλαμβανομένης της ζημιάς στον εξοπλισμό πληροφορικής των χρηστών. που προκύπτει από ιούς.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Αυτός ο ιστότοπος και οι ιστότοποι που συνδέονται με αυτόν έχουν εξεταστεί από τη Fiorella Rustici με μεγάλη προσοχή. Επομένως, δεν περιέχουν επικίνδυνο ή δυσάρεστο περιεχόμενο για τα παιδιά. Τα διαφημιζόμενα προϊόντα δεν μπορούν να αγοραστούν απευθείας μέσω του ιστότοπου.
Σε κάθε περίπτωση η Fiorella Rustici είναι αποκλειστικά και αποκλειστικά υπεύθυνη για το περιεχόμενο των τοποθεσιών της και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για το περιεχόμενο ιστοτόπων τρίτων με τους οποίους υπάρχει εξουσιοδοτημένος σύνδεσμος, καθώς δεν ασκεί κανέναν έλεγχο σε αυτούς.
1. Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων και υπεύθυνος προστασίας δεδομένων
Η Fiorella Rustici που προσδιορίστηκε στην αρχή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου, είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων όλων των προσωπικών δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία μέσω του ιστότοπου. Www.fiorellarustici.com
2. Προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία
Όταν χρησιμοποιεί τον ιστότοπο, η Fiorella Rustici θα συλλέγει και θα επεξεργάζεται πληροφορίες σχετικά με χρήστες (όπως φυσικά πρόσωπα) που επιτρέπουν την ταυτοποίηση ανεξάρτητα ή μαζί με άλλες πληροφορίες που έχουν ήδη συλλεχθεί και μπορεί επίσης να συλλέγει και να επεξεργάζεται πληροφορίες σχετικά με άλλα άτομα μαζί τους. τους παρέχει. Μπορεί επίσης να συλλέγει πληροφορίες για χρήστες μέσω των αντίστοιχων εκπροσώπων τους, καθώς και τρίτων που παρέχουν υπηρεσίες στους χρήστες
Τα προσωπικά δεδομένα που μπορούν να υποστούν επεξεργασία μέσω της ιστοσελίδας είναι τα ακόλουθα:
2.1 Όνομα, στοιχεία επικοινωνίας και άλλα προσωπικά δεδομένα
Εντός της Ιστοσελίδας, ενδέχεται να απαιτείται η παροχή πληροφοριών σχετικά με τον χρήστη, όπως όνομα, διεύθυνση, αριθμοί τηλεφώνου/κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση email, ημερομηνία γέννησης, οικογενειακή κατάσταση και φύλο.
Μπορεί επίσης να σας ζητηθεί να παρέχετε προσωπικά δεδομένα οικονομικής φύσης, όπως ο φορολογικός κωδικός ή άλλοι αριθμοί οικονομικής ταυτότητας, τραπεζικά στοιχεία, στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.
2.2 Ειδικές Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων
Σε ορισμένες περιοχές του ιστότοπου ενδέχεται να απαιτείται η παροχή πληροφοριών υγειονομικού χαρακτήρα ή πληροφοριών που σχετίζονται με την κατάσταση της υγείας ή της ψυχικής υγείας
Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι πληροφορίες υποβάλλονται σε επεξεργασία δυνάμει της ρητής συγκατάθεσης του χρήστη που ζητήθηκε κατά τη στιγμή της υποβολής των Προσωπικών Δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς.
2.3 Προσωπικά Δεδομένα Άλλων Προσώπων
Σε περίπτωση που ο χρήστης αποφασίσει να μοιραστεί Προσωπικά Δεδομένα που σχετίζονται με άλλα πρόσωπα στον Ιστότοπο, θα θεωρείται ο ανεξάρτητος υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων αυτών των Προσωπικών Δεδομένων και θα πρέπει να αναλάβει όλες τις νομικές υποχρεώσεις και ευθύνες της υπόθεσης. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι θα απαιτείται να αποζημιώσει πλήρως τη Fiorella Rustici έναντι αξιώσεων, αξιώσεων ή αξιώσεων για ζημίες που μπορεί να προκύψουν από την επεξεργασία τέτοιων Προσωπικών Δεδομένων, που προωθούνται από τρίτα μέρη των οποίων τις πληροφορίες παρέχει μέσω του Ιστότοπου.
2.4 Δεδομένα πλοήγησης
Η λειτουργία της Ιστοσελίδας, που είναι το πρότυπο για οποιονδήποτε ιστότοπο στο Διαδίκτυο, περιλαμβάνει τη χρήση συστημάτων υπολογιστών και διαδικασιών λογισμικού που συλλέγουν πληροφορίες για τους χρήστες της Ιστοσελίδας ως μέρος της συνήθους λειτουργίας τους, η μετάδοση των οποίων είναι αυτόματη σε περίπτωση που χρήσης πρωτοκόλλων επικοινωνίας μέσω Διαδικτύου. Παρόλο που η Fiorella Rustici δεν συλλέγει αυτές τις πληροφορίες για να τις συσχετίσει με συγκεκριμένους χρήστες, εξακολουθεί να είναι δυνατό, λόγω της φύσης της και μέσω της επεξεργασίας και της συσχέτισης με άλλα δεδομένα που διατηρούνται από τρίτα μέρη, οι πληροφορίες αυτές να επιτρέπουν την άμεση ταυτοποίηση του χρήστη ή με τη χρήση άλλων πληροφοριών που συλλέγονται. Επομένως, αυτές οι πληροφορίες θα θεωρούνται επίσης Προσωπικά Δεδομένα.
Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν διάφορες παραμέτρους που σχετίζονται με το λειτουργικό σύστημα και το περιβάλλον πληροφορικής του χρήστη, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP, της τοποθεσίας (χώρα), των ονομάτων τομέα υπολογιστή, των διευθύνσεων URI (Uniform Resource Identifier) ​​των πόρων που ζητάτε στον ιστότοπο, του χρόνου τα αιτήματα που υποβλήθηκαν, η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε για την υποβολή αιτημάτων στον διακομιστή, το μέγεθος του αρχείου που λήφθηκε ως απόκριση σε ένα αίτημα, ο αριθμητικός κωδικός που υποδεικνύει την κατάσταση της απάντησης που εστάλη από τον διακομιστή (επιτυχία, σφάλμα, κ.λπ.) και την ένδειξη.
Αυτά τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν από τον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων μόνο σε συγκεντρωτική μορφή για στατιστικούς και ανώνυμους σκοπούς που σχετίζονται με τη χρήση του www.fiorellarustici.com χωρίς να τα συσχετίζουν με αναγνωριστικά χρήστη, για να εγγυηθεί τη σωστή λειτουργία του και να εντοπίσει τυχόν αστοχίες ή/και καταχρήσεις του www.fiorellarustici.com Αυτά τα δεδομένα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τον καθορισμό ευθυνών σε περίπτωση εγκλημάτων ηλεκτρονικού υπολογιστή που διαπράττονται κατά της Ιστοσελίδας.
2.5 μπισκότο
Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που μπορούν να σταλούν και να καταγραφούν στον υπολογιστή του χρήστη από τους ιστότοπους που επισκέπτονται και στη συνέχεια να σταλούν πίσω σε αυτούς τους ιστότοπους όταν ο χρήστης συνδεθεί ξανά. Χάρη σε αυτά τα cookies, αυτοί οι ιστότοποι μπορούν να "θυμούνται" ενέργειες και προτιμήσεις (π.χ. δεδομένα σύνδεσης, γλώσσα, μέγεθος γραμματοσειράς, άλλες ρυθμίσεις εμφάνισης κ.λπ.) ώστε ο χρήστης να μην χρειάζεται να τις διαμορφώσει εκ νέου στην επόμενη επίσκεψη του ιστότοπου ή όταν αλλάζετε σελίδες σε έναν ιστότοπο.
Τα cookies χρησιμοποιούνται για τον ηλεκτρονικό έλεγχο ταυτότητας, την παρακολούθηση συνεδρίας και την αποθήκευση πληροφοριών που σχετίζονται με τις δραστηριότητες του χρήστη κατά την πρόσβαση σε έναν ιστότοπο. Μπορεί επίσης να περιέχουν έναν μοναδικό κωδικό ταυτότητας που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες περιήγησης σε έναν ιστότοπο για στατιστικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς. Ορισμένες λειτουργίες σε έναν ιστότοπο δεν μπορούν να εκτελεστούν χωρίς τη χρήση cookies τα οποία, σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι τεχνικά απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου.
Κατά την περιήγηση σε έναν ιστότοπο, είναι επίσης δυνατό να λαμβάνετε cookies από ιστότοπους ή διακομιστές ιστού διαφορετικούς από τον ιστότοπο που επισκέπτεστε (ή από "cookies τρίτων").
Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες τους, υπάρχουν διάφοροι τύποι cookies που μπορούν να αποθηκευτούν στον υπολογιστή σας για διαφορετικές χρονικές περιόδους: "cookies περιόδου λειτουργίας", τα οποία διαγράφονται αυτόματα όταν το πρόγραμμα περιήγησης είναι κλειστό και "μόνιμα cookies", τα οποία παραμένουν ενεργά τη συσκευή σας μέχρι να παρέλθει η προεπιλεγμένη περίοδος λήξης.
Ανάλογα με την ισχύουσα νομοθεσία, για τη χρήση cookies σε έναν ιστότοπο, η συγκατάθεσή σας μπορεί να μην είναι πάντα απαραίτητη. Ειδικότερα, τα «τεχνικά cookies» (δηλαδή cookies που χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή μηνυμάτων μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών ή απαραίτητα για την παροχή των ζητούμενων υπηρεσιών) δεν απαιτούν γενικά αυτή τη συγκατάθεση. Μεταξύ αυτών βρίσκουμε cookies πλοήγησης ή περιόδου λειτουργίας (που χρησιμοποιούνται για να επιτρέπουν στους χρήστες να συνδεθούν) και cookies λειτουργίας (χρησιμοποιούνται για να θυμούνται τις επιλογές που έκανε ένας χρήστης κατά την πρόσβαση στον ιστότοπο, όπως η γλώσσα ή τα προϊόντα που επιλέχθηκαν για την αγορά).
Από την άλλη πλευρά, τα "cookies προφίλ" (δηλ. cookies που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία προφίλ στους χρήστες και την αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων σύμφωνα με τις προτιμήσεις που αποκαλύπτουν οι χρήστες κατά την περιήγησή τους σε ιστότοπους) γενικά απαιτούν συγκεκριμένη συναίνεση από τους χρήστες, η οποία ωστόσο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ισχύουσα νόμος.
Τύποι cookies που χρησιμοποιούνται από τον Ιστότοπο
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τους ακόλουθους τύπους cookies:
Cookies πλοήγησης ή περιόδου λειτουργίας, τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα για τη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή/και για να επιτρέπεται η χρήση των περιεχομένων και των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας.
Αναλυτικά cookies, τα οποία μας επιτρέπουν να κατανοούμε πώς οι χρήστες χρησιμοποιούν τον Ιστότοπο και να παρακολουθούμε την επισκεψιμότητα από και προς τον Ιστότοπο.
Cookies λειτουργιών, που χρησιμοποιούνται για την ενεργοποίηση συγκεκριμένων λειτουργιών του ιστότοπου και τη διαμόρφωση του σύμφωνα με τις επιλογές του χρήστη (π.χ. γλώσσα) για τη βελτίωση της εμπειρίας περιήγησης
Ρυθμίσεις cookie
Είναι δυνατός ο αποκλεισμός ή η διαγραφή των cookies που χρησιμοποιούνται στον Ιστότοπο μέσω των επιλογών του προγράμματος περιήγησής σας. Οι προτιμήσεις σας για τα cookie θα επαναφερθούν εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικά προγράμματα περιήγησης για πρόσβαση στον Ιστότοπο.
Είναι επίσης δυνατό να ορίσετε προτιμήσεις που σχετίζονται με cookies τρίτων χρησιμοποιώντας διαδικτυακές πλατφόρμες
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των cookies μέσω αυτού του ιστότοπου, διαβάστε την πολιτική cookies.
Εάν αποκλείσετε ή διαγράψετε τα τεχνικά ή/και λειτουργικά cookies που χρησιμοποιούνται από τον Ιστότοπο, η πλοήγηση ενδέχεται να παραβιαστεί, ορισμένες από τις υπηρεσίες ή τις λειτουργίες του ιστότοπου ενδέχεται να μην είναι πλέον διαθέσιμες ή ενδέχεται να προκύψουν άλλες δυσλειτουργίες. Σε αυτήν την περίπτωση, ορισμένες πληροφορίες ή προτιμήσεις θα πρέπει να αλλάζουν ή να εισάγονται με μη αυτόματο τρόπο κάθε φορά που γίνεται πρόσβαση στον Ιστότοπο.
Η Fiorella Rustici χρησιμοποιεί το Google Analytics στον Ιστότοπο, ένα εργαλείο που αναπτύχθηκε από την Google και χρησιμοποιείται για τη συλλογή πληροφοριών που σας επιτρέπει να αξιολογήσετε τη χρήση του ιστότοπου, να αναλύσετε τη συμπεριφορά των χρηστών και να βελτιώσετε την εμπειρία τους με τον ιστότοπο.
3 Σκοπός της επεξεργασίας
Η Fiorella Rustici σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγονται μέσω της Ιστοσελίδας για τους ακόλουθους σκοπούς:
1) επαληθεύστε την ταυτότητα και παρέχετε βοήθεια εάν ο χρήστης χάσει ή ξεχάσει τα δεδομένα σύνδεσης / κωδικού πρόσβασης για τις υπηρεσίες εγγραφής, επιτρέψτε τη δημιουργία και τη διατήρηση ενός εγγεγραμμένου προφίλ χρήστη, πραγματοποιήστε τις λειτουργίες και τις απαιτούμενες εγγραφές, επικοινωνήστε με τον χρήστη όταν χρειάζεται και απαντά σε αιτήματα και ερωτήσεις και ζητήματα που αντιμετωπίζονται στον ιστότοπο και καθορίζουν τις αλληλεπιδράσεις με τους χρήστες
2) για σκοπούς συμμόρφωσης με τους νόμους που απαιτούν από τη Simona Valesi να συλλέγει ή/και να επεξεργάζεται περαιτέρω ορισμένους τύπους Προσωπικών Δεδομένων ("Συμμόρφωση")·
3) να αποτρέψει και να εντοπίσει οποιαδήποτε κατάχρηση της Ιστοσελίδας ή οποιεσδήποτε δόλιες δραστηριότητες που πραγματοποιούνται μέσω της Ιστοσελίδας («Κατάχρηση / Απάτη»).
Η παροχή Προσωπικών Δεδομένων για τους παραπάνω σκοπούς είναι προαιρετική. Ωστόσο, η αποτυχία παροχής των ζητούμενων δεδομένων (που υποδεικνύονται ως τέτοια στη φόρμα εγγραφής όπου χρειάζεται) ενδέχεται να εμποδίσει τους χρήστες να ολοκληρώσουν την εγγραφή ή να κάνουν χρήση των αντίστοιχων υπηρεσιών.
4 Βάσεις επεξεργασίας και υποχρεωτικός / διακριτικός χαρακτήρας επεξεργασίας
Οι νομικές βάσεις για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων είναι
Παροχή Υπηρεσιών: η επεξεργασία για το σκοπό αυτό είναι απαραίτητη για την παροχή των Υπηρεσιών και, κατά συνέπεια, για την εκτέλεση σύμβασης που έχει υπογραφεί με τον χρήστη. Για το σκοπό αυτό, ο χρήστης δεν απαιτείται να παρέχει τα προσωπικά του δεδομένα στη Fiorella Rustici. Ωστόσο, διαφορετικά, η Fiorella Rustici δεν θα μπορεί να παρέχει τις Υπηρεσίες.
Συμμόρφωση: η επεξεργασία για το σκοπό αυτό είναι απαραίτητη προκειμένου η Fiorella Rustici να εκπληρώσει τις νομικές της υποχρεώσεις. Όταν ο χρήστης παρέχει Προσωπικά Δεδομένα στη Fiorella Rustici, απαιτείται η επεξεργασία τους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει την αποθήκευση και την αναφορά Προσωπικών Δεδομένων σε επίσημες αρχές για σκοπούς εκπλήρωσης φορολογικών, τελωνειακών ή άλλων νομικών υποχρεώσεων. .
Κατάχρηση / Απάτη: η επεξεργασία για αυτόν τον σκοπό είναι απαραίτητη προκειμένου η Fiorella Rustici να επιδιώξει τα νόμιμα συμφέροντά της στην πρόληψη και τον εντοπισμό δόλιων δραστηριοτήτων ή κατάχρησης του ιστότοπου (για πιθανούς εγκληματικούς σκοπούς).
Ανάλυση: η επεξεργασία για το σκοπό αυτό είναι απαραίτητη προκειμένου η Fiorella Rustici να επιδιώξει τα έννομα συμφέροντά της για την ανάπτυξη και διαχείριση της Ιστοσελίδας και τη βελτίωση των Υπηρεσιών που παρέχονται στην Ιστοσελίδα.
5 Παραλήπτες Προσωπικών Δεδομένων
Τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη μπορούν να κοινοποιηθούν στα ακόλουθα φυσικά / νομικά πρόσωπα ("Παραλήπτες"): φυσικά πρόσωπα που είναι υπεύθυνα για τον συντονισμό συνομιλιών στο Διαδίκτυο, εταιρείες ή επαγγελματικές εταιρείες που παρέχουν στη Fiorella Rustici συμβουλές για λογιστικά, διοικητικά, νομικά θέματα, φορολογικά
φυσικά πρόσωπα εξουσιοδοτημένα να παρέχουν τεχνική συντήρηση (συμπεριλαμβανομένης της συντήρησης εξοπλισμού δικτύου και δικτύων ηλεκτρονικών επικοινωνιών)· φυσικά πρόσωπα εξουσιοδοτημένα από τη Fiorella Rustici να επεξεργάζονται τα Προσωπικά Δεδομένα που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση δραστηριοτήτων που σχετίζονται αυστηρά με την παροχή των Υπηρεσιών που έχουν αναλάβει υποχρέωση εμπιστευτικότητας ή υπόκεινται σε νομική υποχρέωση εμπιστευτικότητας οντοτήτων, φορέων ή δημόσιων αρχών στις οποίες το Προσωπικό δεδομένα του χρήστη, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ή σύμφωνα με δεσμευτικές εντολές τέτοιων φορέων, φορέων ή αρχών.
6 Μεταφορά Προσωπικών Δεδομένων
Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να μεταφερθούν, για τους σκοπούς της παροχής των Υπηρεσιών, σε Παραλήπτες που βρίσκονται σε διάφορες διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων χωρών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.
7 Διατήρηση Προσωπικών Δεδομένων
Τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία για τους σκοπούς της παροχής των υπηρεσιών θα διατηρηθούν για την περίοδο που κρίνεται απολύτως απαραίτητη για τους σκοπούς αυτούς
Τα Προσωπικά Δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία για τους σκοπούς της Συμμόρφωσης θα διατηρούνται για την περίοδο που απαιτείται από τη συγκεκριμένη νομική υποχρέωση ή από την ισχύουσα νομοθεσία.
Τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία για τους σκοπούς των αναλύσεων θα διατηρηθούν για την περίοδο που κρίνεται απολύτως αναγκαία για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν.
8 Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων
Όλα τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία μέσω της Ιστοσελίδας θα αποθηκεύονται και θα υποβάλλονται σε επεξεργασία με τέτοιο τρόπο ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος καταστροφής, απώλειας (συμπεριλαμβανομένης της τυχαίας απώλειας), μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης ή χρήσης ή χρήσης που δεν είναι συμβατή με τον αρχικό σκοπό της συλλογής.
9 Διατήρηση Προσωπικών Δεδομένων
Η Fiorella Rustici θα διατηρήσει τα Προσωπικά Δεδομένα του Χρήστη για τον απολύτως απαραίτητο χρόνο με βάση τους λόγους για τους οποίους συλλέχθηκαν
Μόλις λήξουν οι όροι αυτών των περιόδων, όλα τα δεδομένα θα διαγραφούν ή θα ανωνυμοποιηθούν, με εξαίρεση τα δεδομένα που σύμφωνα με το νόμο πρέπει να διατηρούνται περισσότερο.
10 Δικαιώματα των ενδιαφερομένων
Ως ενδιαφερόμενος, ο χρήστης μπορεί να ασκήσει τα ακόλουθα δικαιώματα ανά πάσα στιγμή για να λάβει επιβεβαίωση της ύπαρξης των Προσωπικών Δεδομένων που επεξεργάζονται, τη δυνατότητα πρόσβασης και λήψης αντιγράφου αυτών των δεδομένων. ενημέρωση, τροποποίηση και/ή διόρθωση Προσωπικών Δεδομένων εάν είναι ανακριβή ή ελλιπή· να επιτύχει τη διαγραφή προσωπικών δεδομένων εάν κριθεί ότι η επεξεργασία τους δεν είναι απαραίτητη ή σε κάθε περίπτωση παράνομη, να καταστήσει τα προσωπικά δεδομένα ανώνυμα, να αποκλείσει δεδομένα των οποίων η επεξεργασία είναι παράνομη ή να ορίσει όρια στην επεξεργασία· αντιτίθεται στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με τους λόγους που συνδέονται με τη συγκεκριμένη κατάσταση, επειδή ο χρήστης πιστεύει ότι μπορεί να εμποδίσει την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για συγκεκριμένο σκοπό· να ζητήσει τον περιορισμό της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων εάν ο χρήστης πιστεύει ότι τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία είναι ανακριβή ή ότι η επεξεργασία είναι περιττή ή παράνομη, επιπλέον της περίπτωσης αντίθεσης στην επεξεργασία τους· φορητότητα: ο χρήστης έχει το δικαίωμα να λάβει αντίγραφο των Προσωπικών Δεδομένων που παρέχονται σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από μηχανήματα μορφή, εκτός από το να ζητήσει τη διαβίβαση αυτών των Προσωπικών Δεδομένων σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων.
Λάβετε υπόψη ότι τα Προσωπικά Δεδομένα που παρέχονται ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, συμπεριλαμβανομένων των προτιμήσεων των χρηστών σχετικά με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, με πρόσβαση, όπου χρειάζεται, στο προφίλ χρήστη που δημιουργήθηκε στον Ιστότοπο. Εκτός από τα μέσα που αναφέρονται παραπάνω, είναι δυνατή η άσκηση του τα προαναφερθέντα δικαιώματα ανά πάσα στιγμή με την αποστολή γραπτού αιτήματος στη φυσική διεύθυνση και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: fiorellarustici@gmail.com
Τέλος, είναι δυνατή η υποβολή καταγγελιών στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων, εάν ο χρήστης πιστεύει ότι οι πληροφορίες έχουν γίνει παράνομα.
11 Αλλαγές
Η Fiorella Rustici διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει εν μέρει ή πλήρως την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή απλώς να ενημερώσει το περιεχόμενό της, π.χ. μετά από αλλαγές στην ισχύουσα νομοθεσία. Η Fiorella Rustici θα ενημερώσει τον χρήστη για αυτές τις αλλαγές αμέσως μόλις εισαχθούν και αυτές θα είναι δεσμευτικές μόλις δημοσιευτούν στον Ιστότοπο. Ως εκ τούτου, ο χρήστης καλεί τον χρήστη να συμβουλεύεται τακτικά αυτήν την Πολιτική Απορρήτου για να γνωρίζει την πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση στο προκειμένου να ενημερώνεστε πάντα για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγονται και χρησιμοποιούνται Προσωπικά Δεδομένα